072-5400335 info@lumail.nl

De Leest dakmaterialen, gevestigd in Best, stopt per 31 december 2019. Het bedrijf zal vanaf 1 januari 2020 verder gaan als de Leest daktechniek en zich verder richten op het aannemen van dakwerken, wat beter aansluit bij de passie die men heeft voor het hellende dak. Luijtgaarden, specialist in het hellende dak met gebruikte en nieuwe dakpannen, neemt de activiteiten van de Leest dakmaterialen over als Luijtgaarden Best.


Luijtgaarden is voor zakelijke klanten & particulieren al ruim 105 jaar de specialist voor hellende daken met gebruikte en nieuwe dakpannen met vestigingen in Standdaarbuiten en Doorwerth. Naast adviseren en het leveren van dakpannen en toebehoren, ontwikkelt Luijtgaarden zich als dé circulaire speler voor het hellende dak waarbij werken voor een wereld zonder afval en uitval centraal staat. “De overname van de Leest dakmaterialen sluit perfect aan op onze strategie om in diverse regio’s aanwezig te zijn met een fysieke vestiging”, aldus Gert Jan de Gier, algemeen directeur bij Luijtgaarden.

John de Leest, eigenaar van de Leest daktechniek reageert positief op de overname. “De overname door Luijtgaarden zien wij positief in, omdat onze huidige klanten op hetzelfde adres terecht kunnen voor de materialen zoals ze van ons gewend zijn. Wij gaan gewoon verder waar we al 25 jaar succesvol mee zijn: het aannemen van dakwerken, waaronder dakrenovaties.”

Luijtgaarden zal de maand januari gebruiken om het nodige te inventariseren en te organiseren. “We trachten de klanten zo weinig mogelijk van de overname te laten merken en zullen hier in een later stadium persoonlijk bij ze op terugkomen. Vanzelfsprekend staan wij vanaf maandag 6 januari 2020 wel gewoon voor u klaar!”