072-5400335 info@lumail.nl

Lei Import is een samenwerking aangegaan met Morgo Folietechniek uit Zutphen. Al zoekend naar een partner voor folieoplossing voor dak en gevel, leek het direct al een goede match. Morgo Folietechniek is zeer deskundig als het gaat om folieoplossing. Zij zetten sterk in op kwaliteit, kennis en de ontwikkeling van innovatieve, hoogwaardige bouwfolies en aanverwante producten die naadloos aansluiten bij het duurzaam en passief bouwen.

Lei Import Vent VX Plus Folie

Vanuit de samenwerking is de Lei Import Vent VX Plus Folie tot stand gekomen. Lei Import VX Plus is een kwalitatief zware vierlaags dak- en wandfolie, voorzien van een fijnmazige wapening, een High Breathable Film (HBF) en dubbele kleefrand. De folie beschikt met een W1 classificatie over uitstekende waterkerende eigenschappen, is damp-open en weegt circa 160 gram per vierkante meter. Lei Import VX Plus heeft een sd-waarde van 0,03 meter. Dankzij onder meer de interne wapening, beschikt de folie over uitstekende mechanische eigenschappen, waardoor deze zelfs onder de meest extreme omstandigheden een langdurige bescherming biedt.

De Lei Import Vent VX Plus Folie is op voorraad, dus zoals met veel van onze materialen: vandaag besteld is morgen geleverd!